TestimonialeRo Software House
Recomandam firma Powerfull Deeds, ca fiind un partener serios, prompt, care-si indeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind servicii de calitate, actuale si necesare in cadrul oricarei firme.

Primaria Podari
Firma Powerful Deeds, a asigurat echipa de management si a implementat cu succes proiectul 'Servicii destinate stimularii ocuparii in munca pentru persoanele din mediul rural' initiat de Primaria Comunei Podari, Dolj si finantat in cadrul Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritara 5: 'Promovarea masurilor active de ocupare'; Domeniul de interventie 5.2. 'Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca'.

Scoala de soferi Iriza
Ne-am confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme, administrative si contabile. Firma Powerfull Deeds ne-a ajutat sa facem reorganizarea activitatii, sa optimizam costurile, prin mentinerea unor evidente, corecte si intocmite la timp. Softul ACCFA pe care l-am implementat o data cu inceperea colaborarii, ne ajuta sa tinem activitatea foarte bine sub control. Suntem permanent la curent cu situatia financiara a firmei, pentru ca putem lucra si accesa programul de oriunde.

I Vision Europe
Am inceput colaborarea cu Powerfull Deeds, pentru consultanta financiar-contabila, dupa care am extins colaborarea pentru management local operational si vanzari. Noi suntem locati in Italia si avem nevoie de suport local in Romania. Consideram firma Powerfull Deeds potrivita pentru ceea ce noi avem nevoie.

Rucom
Am cooptat firma Powerfull Deeds, pentru suport in gestiunea relatiilor cu bancile si reorganizarea proceselor in cadrul companiei. Firma Powerfull Deeds ne-a acordat suport cu analiza financiara a firmei.

Rovimob
Reprezentam un grup de firme italiene, care a s-a axat pe investitii in orasul Rovinari. Firma Powerfull Deeds, ne-a ajutat sa organizam activitatea firmelor la inceput de dum si sa ne acomodam cu mediul legislativ si ceritele din Romania.

Suntech Power
Suntem o firma care produce energie electrica la scara mica. Madalina administreaza cu succes firma Suntech Power, de la A la Z.

Eco Solar Systems
Am colaborat cu firma Powerfull Deeds in intermedierea unor proiecte de energie regenerabila. Ne-a acordat suport conform nevoilor si asteptarilor noastre.

Page 9

Image Gallery

Madalina Gherghe-Mihaila

Partener Coordonator
Telefon: +40 0729 990 669
FAX: +40 0343 814 776
Adresa: Craiova, Romania
E-mail: madalina@deeds.roFacebook  (link)
Linkedin    (link)
Youtube    (link)
Blog          (link)
Map           (link)