Servicii in domeniul energieiRomania a atras pana in prezent investitii de peste 4,4 miliarde de euro in sectorul energiilor regenerabile, a declarat, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, Emil Calota.
"Este de notorietate faptul ca, pana acum, avem peste 4,4 miliarde de euro investitii in domeniu", a spus acesta, intr-o dezbatere de profil organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Dezvoltarea energiei regenerabile a devenit un obiectiv pe care Uniunea Europeana si l-a asumat din doua motive: pe de o parte pentru a scadea dependenta Uniunii de importurile de energie (peste 50% in prezent), pe de alta parte pentru protejarea mediului inconjurator.
Astfel, afacerile cu energie s-au dezvoltat, numarul firmelor de trading de energie si de producere de energie a crescut.
S-a creat o noua piata, cu specific, in domeniul energiei si a aparut si nevoia de servicii specializate in acest domeniu, termenii si conditiile de activare pe aceasta piata, nefiind accesibil si familiar, pe scara larga.
Noi avem experienta necesara sa va ajutam si va oferim toate serviciile de care aveti nevoie, pentru a va sustine afacerea prin focus pe cresterea activitatii.

Va oferim si va propunem sa ne alegeti pe noi pentru:
1.    Servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica specializata
2.    Proiecte de energie regenerabila de la Green Field pana la Ready to Built
3.    Audit energetic
4.    Audit financiar, obligatoriu la fiecare sfarsit de an pentru companiile din domeniul energiei
5.    Servicii - echilibrare piata
6.    Intermediere trading de energie

Lucram la dezvoltarea site-urilior www.brokerenergie.ro si www.piataenergie.ro

Page 3 of 10 3 4 »

Image Gallery

Madalina Gherghe-Mihaila

Partener Coordonator
Telefon: +40 0729 990 669
FAX: +40 0343 814 776
Adresa: Craiova, Romania
E-mail: madalina@deeds.roFacebook  (link)
Linkedin    (link)
Youtube    (link)
Blog          (link)
Map           (link)